Serveis

Coneix tot el que el nostre personal qualificat pot oferir-te

Anàlisi de la pell i el cabell

Mantenir la pell amb un bon aspecte, sana i lluminosa, és la base per gaudir d’un rostre maco i ben cuidat. Per tal d’aconseguir-ho ens hem d’enfrontar a una sèrie de factors que, en el decurs dels dies, ens poden afectar negativament, com són: l’estrès, la pol·lució, la radiació solar, l’excés de seborrea i l’acne, la descamació, etc.

De la mateixa manera, el nostre cabell també està sotmès als mateixos problemes i a altres tipus d’agressions: els tints, les permanents, la decoloració, etc.

Per això, deixa’t aconsellar pels nostres assessors especialistes. Nosaltres et farem el diagnòstic més adient per a la teva pell i/o el teu cabell; descobrirem en quin estat es troba i com es pot tenir cura en el dia a dia, perquè així puguis lluir espectacular i prevenir els problemes que els poden afectar.

Com ho fem?

La Susana la nostra especialista en dermocosmètica, analitzarà amb un aparell de darrera generació els següents paràmetres de la pell i el cabell: hidratació, porus, taques, elasticitat, greix, descamació, fragilitat capil·lar, etc.

A partir del diagnòstic obtingut et facilitarà consells per a  millorar l’estat de la pell i el cabell.

Horari

Demana’ns hora
Tel. 972 232 392
dermo@fciaconejero.com

Preu del servei: 15€

Deixa't assessorar, t'hi esperem!