Serveis

Coneix tot el que el nostre personal qualificat pot oferir-te

T’ajudarem a dur una vida més saludable

A les nostres instal·lacions no trobaràs només productes per comprar. Tenim un personal molt qualificat que pot oferir-te serveis relacionats amb el benestar i la salut com la dietètica, l’ortopèdia, fer una anàlisi de la pell i el cabell, deixar de fumar, controlar els teus indicadors de salut, ajudar-te amb productes cosmètics per pells sensibles i atòpiques i molt més:

Deshabituació al tabac, és l’hora de deixar-ho

Deixar de fumar no és gens fàcil i molt menys si ho fas sol. Amb el nostre recolzament i ajuda podràs conèixer el millor mètode i els productes més adeqüats a tu.

En poques setmanes, ho deixaràs per sempre.

Analítiques de sang. Per la teva tranquil·litat

Fer-se alguns controls de tant en tant, en moments d’una sospita o simplement un seguiment de control és molt important per fer una prevenció prematura i evitar mals pitjors en un futur.

Només utilitzem material de màxima fiabilitat i eficàcia del mercat.

Dispensació de Medicaments SPD, una ajuda pel dia a dia

Volem que cap dels nostres clients es quedi sense un suport professional i seriós per portar a terme el seu tractament prescrit pel seu doctor.

Problemes amb la planificació dels medicaments que tens prescrits pel teu metge? Nosaltres t’ajudem.

Dermocosmètica. Fem anàlisis de la pell i el cabell

Fem anàlisis de la pell, la hidratació, l’elasticitat, la pigmentació entre d’altres. També fem un estudi del cabell mirant la salut del cabell en general.

Veuràs que mai havia sigut tan fàcil tenir un estudi de la salut de la teva pell i el teu cabell.

Control de la tensió arterial

La tensió arterial és un problema que afecta una part de la nostra població i necessitem tenir-la controlada per prevenir mals majors per la nostra salut.

Et servirà per portar un control amb el teu metge.

Dietètica

Controlar el pes és un pilar important en la teva salut, a curt i sobretot a llarg termini, per prevenir malalties molt freqüents avui en dia com la diabetis, el colesterol i la tensió arterial, entre d’altres.

És el moment de deixar els mals hàbits i recuperar la teva autèntica salut!